"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Täna avati Harju tänava uisuplats (0)
26. november 2017
Albert Truuväärt

Tallinna vanalinna südames asuv Harju tänava uisuplats sai avatud! Avamise show tegid jäärevüüteater "Mizzi" ja Uisukooli Reval õpilased koreograaf Liina-Grete Lilenderi juhendamisel.

“Esmakordselt sai Harju tänaval uisutada 2006. aasta sügisel, kui linnavalitsus tuli välja ideega rajada Harju tänava haljasalale talvekuudeks teisaldatav jääväljak,” meenutas Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. “Kokku on kümne hooaja jooksul on Harju tänava uisuplatsil uisutamas käinud üle kolmesaja tuhande inimese.”

Vaata galeriid (18)

“Igal hooajal pakutakse Harju tänavauisuplatsi külastajatele uuendusi,” ütles HK Hall OÜ esindaja Silver Uustalu. “Algaval hooajal saavad uisutajad kiivreid rentida ja Tallinna üldhariduskoolide õpilastele on kehalise kasvatuse tunni raames kiivrite kasutamine tasuta.”

Harju tänava uisuplats on külastajatele avatud igapäev 10:00-22:00.

Lisainfo: www.uisuplats.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.