“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Keskraamatukogus saab kuulata tervisejutte (0)
28. november 2017
Scanpix

Loengus tuleb juttu sellest, mis on I tüüpi diabeet, millised on veresuhkru soovituslikud väärtused ja haigusega toimetulekuks vajalikud abivahendid.

Esmaspäeval, 4. detsembril kell 17.30 Tallinna Keskraamatukogu (Estonia pst 8) suures saalis Annika Härmitsa loeng „I tüüpi diabeet“. Loengus tuleb juttu sellest, mis on I tüüpi diabeet, millised on veresuhkru soovituslikud väärtused ja haigusega toimetulekuks vajalikud abivahendid.
Annika Härmits töötab Sihtasutuses Tallinna Koolitervishoid kooliõena ning on  Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingus diabeediõde.
Loeng toimub Tallinna Keskraamatukogu ja Eesti Õdede Liidu koostöös algatatud sarjas „Tunnike tervise heaks”. 2017. aastal on terviseloengute sarjas toimunud viis üritust, mida on kuulamas käinud 280 inimest. 
Osavõtt on tasuta. Hoidke tervist ja tulge raamatukokku.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.