"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linnamuuseum kutsub põnevale loengule Tallinnast leitud vrakkidest (0)
01. detsember 2017
Erakogu

Tallinna Linnamuuseumi (Vene 17) Arheoloogiasügise loengusarja lõpetab neljapäeval, 7. detsembril kell 17.30 Maili Roio loeng Tallinnast leitud laevavrakkidest.

Sadama ja selle lähiala peamisteks arheoloogilisteks leidudeks Tallinnas on olnud laevavrakid, mida on 136 aasta jooksul hinnanguliselt välja tulnud paarikümne ringis. Esimesed suuremad teadaolevad vrakkide väljakaevamised Tallinna Vanasadama alal toimusid 1881. aastal ja esimesed arheoloogilised väljakaevamised alles 2015. aastal, mil Kadrioru alt tulid välja keskaegse koge ja vanima Eesti päritolu laevavraki jäänused. Loengus tutvustatakse nii sajanditetaguseid kui ka viimaste aastate vrakileide.

Osalemine muuseumi sooduspiletiga 3 eurot. Registreeri siin! – https://form.jotformeu.com/72882174820359

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.