“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Tasuta kontsert keskraamatukogus (0)
18. detsember 2017
Scanpix

Kontserdisari "Kammermuusikud linnas" lõpetab sügishooaja muusikaõhtuga, kus kõlavad teosed on loodud päikeselistes Itaalias, Hispaanias ja Argentiinas. 

Klassikalise, romantilise ja tango nuevo ajastu muusika toob oma virtuoossuse ja kaunite meloodiatega sära ning tunnete vikerkaare vihmasesse advendiaega. Kontsert toimub keskraamatukogu (Estonia pst 8) suures saalis 18. detsembril kell 18. Esineb flöödi- ja kitarriduo Jelena Ossipova–Oksana Sinkova. Info kaie.viigipuu@tln.lib.ee või tel 683 0913.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.