"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Erainvestor Oliver: võiks küll nii olla, et täiskasvanud ei tee omavahel kinke (0)
20. detsember 2017
Urmas Kaldmaa

"Ma arvan, et 2009. aastal olid kingikotid kõhnemad kui tänavu. Kui ma vaatan praegu kaubanduskeskustes toimuvat, siis tõepoolest käib paras rabamine," ütles Oliver.

“Ei ole jõuludeks ettevalmistusi veel jõudnud teha. Hetkel just tõttangi vilavail silmil kinke otsima. Õiged jõulud on siis, kui vahmiil on koos. Ega muu vist ei olegi oluline. Kinkide liiale minemine oleneb majandustsüklist. Ma arvan, et 2009. aastal olid kingikotid kõhnemad kui tänavu. Kui ma vaatan praegu kaubanduskeskustes toimuvat, siis tõepoolest käib paras rabamine. Majandusele üldiselt on kingiralli ilmselt hea. Tegelikult võiks küll nii olla, et täiskasvanud ei tee omavahel kinke ja kinke saaksid ainult lapsed. See lihtsustaks kogu asja oluliselt. Jõulud kavatsen veeta sugulaste ringis. See ongi jõulude puhul kõige olulisem,” sõnas Oliver.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.