"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Elektririke jättis Tartu kesklinnas vooluta tuhatkond tarbijat (0)
23. detsember 2017
Scanpix

Elektrilevi kõrvaldab Tartu kesklinnas elektririket, mis jättis vooluta 900 tarbijat.

Tartus asuvas Emajõe alajaamas lülitus kell 10.37 välja kaks liini, mistõttu jäi kesklinna piirkonnas vooluta 990 tarbijat, nende hulgas ka Tasku kaubanduskeskus ja Tartu turg, vahendas BNS Elektrilevit.

Ettevõte tegeleb rikke kõrvaldamisega ning püüab elektriühenduse taastada esimesel võimalusel. Suuremale osale tarbijatele püütakse ühendus taastada kuni kahe tunni jooksul, lõplikult peaksid kõik piirkonna tarbijad voolu tagasi saama nelja tunni jooksul.

Täpne rikke põhjus pole Elektrilevile veel teada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.