"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pääsküla jäätmejaamas muutusid lahtiolekuajad ja hinnakiri (3)
27. detsember 2017
Scanpix

Sagedasemad külastajad on juba ehk märganud, et alates detsembri keskpaigast on Pääsküla jäätmejaam avatud uue graafiku alusel ja kuus päeva nädalas -  E, T, K, R 14-19 ja L-P 10-15. Neljapäeviti on puhkepäev. 

Etteruttavalt on hea uudis veel see, et kevadel hakkab jaam töötama suvise graafiku järgi ning lahtiolekuajad pikenevad veel kolme tunni võrra. Seega leiab loodetavasti igaüks endale sobiva aja sorteeritud jäätmete üleandmiseks.

Samuti muutus hinnakiri ja lisandus kaardimakse võimalus. Pääsküla jäätmejaama saab uue hinnakirja alusel tasuta üle anda töötlemata puitu, sorteeritud betooni, telliseid, plaate ja keraamikatooteid, lehtklaasi ja plaste. Kõiki neid jäätmeliike saavad elanikud tasuta üle anda kuni 1 m3. Kasutuskõlblikke riideid ning aia- ja haljastusjäätmeid saab tasuta üle anda kuni kuus 100 liitrist kotitäit (so 0,6 m3). Samuti saab tasuta üle anda teatud koguses kodumajapidamises tekkivaid ohtlikke jäätmeid. Tasu eest saab üle anda tõrvapappi, pinnast ja kive, suurjäätmeid, ehitus- ja lammutus segaprahti (sh kipsi – ja isolatsioonimaterjale), eterniiti jmt. Segaolmejäätmeid jäätmejaamas vastu ei võeta!

Ettevõtetele kehtib Pääsküla jäätmejaamas eraldi hinnakiri. Täpsemat infot jäätmejaama lahtiolekuaegade ja hinnakirja kohta saab Tallinna kodulehel www.tallinn.ee/jaatmejaamad-tallinnas, MTÜ Keskkonnateenused kodulehel www.jaatmejaam.ee või Tallinna Keskkonnaameti telefonil 640 4610.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Heikki
6. juuni 2022 08:45
Kui palju jäätmejaam minule tasu maksab ehitusjäätmete eest?
Tatjana Lobats
25. veebr. 2021 18:20
Сколько будет стоить 1 холодильник?
Tiit
18. apr. 2020 15:10
Kuidas mõista vastukäivat infot kodulehel: samas tekstis teade jäätmejaama tööajast (L.P kuni kella 18-ni) ja samas PUNASEGA tekst Jäätmejaam suletud (L kell 15.05) ? Kas valitsuse määrused jäätmejaamade kohta ei kehtigi???