"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Prints Harry pulm võib tekitada diplomaatilise tormi (0)
27. detsember 2017
Scanpix

Briti printsi Harry ja Meghan Markle'i pulm võib põhjustada diplomaatilise tormi, sest pruutpaar tahab kutsuda USA ekspresidenti Barack Obamat ja tema abikaasat Michelle'i, kuid Briti ametnike hinnangul võib see solvata Ühendriikide praegust presidenti Donald Trumpi.

Info pärineb Briti päevalehe The Sun allikatelt, vahendas BNS.

Tabloidi sõnul tegi prints Harry selgeks, et tahab Obamasid oma pulma.

“Trump võib suhtuda halvasti sellesse, et Obamad osalevad kuninglikus pulmas enne, kui ta on jõudnud kohtuda kuningannaga. Kõnelused käivad ning lõppastmes peavad otsuse langetama ministrid. Kui peaminister teeb otsuse, siis peab Harry sellega leppima,” lausus allikas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.