"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Raske päev liikluses: kaks hukkunut ja kuus vigastatut (0)
08. jaanuar 2018
Scanpix/ pilt on illustreeriv

Eilne päev kujunes liikluses väga raskeks, kui viies rängas liiklusõnnetuses hukkus kaks ja said vigastada kokku kuus inimest. Oma panuse andis õnnetusterohkusse ka õhtul Eestisse jõudnud torm.

Esimene õnnetus juhtus kell 10.11 Tallinnas Lootuse puiestee 50 maja juures, kus juhtimisõiguseta 32-aastane mees sõitis Fiat Puntoga seni tuvastamata asjaoludel paremale teelt välja vastu posti. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, teatas siseministeerium BNS-ile.

Teine õnnetus juhtus kella 10.35 ajal Kohtla-Järvel Järveküla tee 75 maja juures, kus 67-aastane mees sõitis Peugeot 308-ga otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäijale, 84-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 14.30 ajal Pärnumaal Häädemeeste vallas Uulu külas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 145. kilomeetril, kus 35-aastane mees sõitis Volkswagen Golfiga tagant otsa vasakpöörde võimalust oodanud Mazda Xsedosele, mida juhtis 53-aastane naine. Mõlema sõiduki juht toimetati Pärnu haiglasse kontrolli. 

Neljas õnnetus juhtus kell 20.34 Tallinnas Männiku tee 2 maja juures, kus selleks keelatud kohas teed ületanud alkoholijoobe tunnustega 46-aastane mees sai löögi Toyota Auriselt, mida juhtis 23-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Viies ja kõige raskem liiklusõnnetus juhtus kella 21.30 ajal Pärnumaal Are vallas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 101. kilomeetril, kus Mercedes-Benz E200 CDI-d juhtinud 27-aastane mees kaotas lauges kurvis sõiduki üle kontrolli, sõitis paremale teepervele, sattus külglibisemisse ja kaldus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku Mercedese veokiga, mida juhtis 48-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel  paiskus sõiduauto vasakule teelt välja kraavi. Sõiduautos kaasreisijatena viibinud 53-aastane mees ja 49-aastane naine hukkusid sündmuskohal. Sõiduauto juht toimetati Pärnu haiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.