"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Keskraamatukogu ootab oma innovatsioonilaborile nime (0)
11. jaanuar 2018
Tallinn

Tallinna Keskraamatukogu ootab ettepanekuid möödunud aasta sügisel avatud Kännukuke raamatukogu innovatsioonilaborile lühikese ja tabava nime leidmiseks.

Nimepakkumisi oodatakse e-posti aadressil innovatsioonilabor@tln.lib.ee. Pakkumisele palutakse lisada oma ees-ja perekonnanimi, vanus, telefoninumber või e-posti aadress. Samuti palutakse lisada põhjendus, miks pakutud nimi innovatsioonilaborile sobib. Konkurss kestab kuni 25. jaanuarini 2018. Võidunime pakkuja saab auhinnaks meene raamatukogult ning innovatsioonilabori külastuse kahele. Külastuse jooksul võib nimekonkursi võitja koos kaaslasega kilelõikuriga kleepse lõigata ja 3D-printeriga meelepärase eseme  printida materjalikulu eest tasumata.

Innovatsioonilabori nimi avalikustatakse 5. veebruaril 2018 Tallinna Keskraamatukogu veebilehel.

Kännukuke raamatukogu (E. Vilde tee 72) innovatsioonilaboris saavad huvilised kasutada 3D-printerit Ultimaker 2+, kilelõikurit Roland GS-24 ja termopressi Siser TS-BASE ning graafikalauda WACOM Cintiq 22HD. Lisaks saavad lapsed programmeerida Bee-bot mesimumm-roboteid ja Edisoni roboteid ning leiutada Makey Makey komplektidega. Rohkem infot innovatsioonilabori kohta leiab aadressilt keskraamatukogu.ee/innovatsioonilabor/.

Nimekonkursi kohta saab lisainfot Kännukuke raamatukogu juhatajalt Kristi Veeberilt, telefonil 683 0951 ja e-posti aadressil Kristi.Veeber@tln.lib.ee  Konkursi tingimused on avaldatud ka Tallinna Keskraamatukogu veebilehel www.keskraamatukogu.ee

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.