"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Päevaga said liikluses vigastada neli inimest (0)
11. jaanuar 2018
Scanpix

Eesti eri paigus juhtus kolmapäeval neli rasket liiklusõnnetust, milles said kokku vigastada neli inimest. 

Esimene õnnetus juhtus kell 5.57 Tallinnas Vabaõhumuuseumi tee 26B maja juures, kus seni tuvastamata juht sõitis Mercedes-Benz ML 350CDI-ga järsus vasakkurvis läbi teepiirete ning kinnistu piirdeaia. Sõidukis viibinud 52-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel, teatas siseministeerium BNS-ile.

Teine õnnetus juhtus kell 19.14 Pärnus Riia maanteel Mere bussipeatuse kesklinna suunal, kus alkoholijoobes 38-aastane mees lähenes peatusesse jõudvale liinibussile, komistas, kukkus ning jäi vasaku labajalaga peatusesse sõitnud bussi ja äärekivi vahele. Kiirabi viis vigastada saanud jalakäija Pärnu haiglasse kontrolli.

Kolmas õnnetus juhtus kella 20.15 paiku Tartus Riia tänav 1 maja juures, kus pidurdanud Kia Ceedile, mida juhtis 28-aastane mees, sõitis tagant otsa 37-aastase mehe juhitud Nissan Leaf. Saadud löögist paiskus Kia omakorda tagant otsa tema ees valgusfoori taga seisnud Volkswagen Tiguanile, mida juhtis 62-aastane naine. Kiirabi toimetas Volkswageni juhi Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Neljas õnnetus juhtus kell 21.20 Tallinnas Võidujooksu tänav 7e maja juures, kus Honda Accordi juhtinud 55-aastane mees sõitis otsa sõiduteed ületanud alkoholijoobe tunnustega 28-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Honda juhi sõnul ületas jalakäija sõiduteed väljaspool ülekäigurada. Politsei selgitab õnnetuse asjaolusid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.