"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
HÜVA LEILI! Kristiine eakad saavad ka sel aastal tasuta saunas käia (0)
12. jaanuar 2018
Scanpix/ Raua saun

Kristiine Linnaosa Valitsus pakub ka sellel aastal taas linnaosa eakatele võimaluse külastada tasuta Raua Sauna. "Keskmiselt käib ühes kuus tasuta saunas orienteeruvalt 80 eakat," ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

“Kristiine Linnaosa Valitsus on alates 2016. aasta aprillist pakkunud eakatele võimalust külastada tasuta Raua Sauna. Kuna inimesed tunnevad selle võimaluse vastu jätkuvalt huvi, siis otsustasime, et pakume tasuta saunakülastuse võimalust ka tänavu. Keskmiselt käib ühes kuus tasuta saunas orienteeruvalt 80 eakat,” ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. “Tasuta pääsme abil saab Raua Sauna külastada kord kuus, esmaspäevast reedeni kell 11-15. Korraga saab saunas viibida kuni kaks tundi.”

 

Tasuta saunapääsme saab kätte Kristiine Tegevuskeskusest (Sõpruse puiestee 5). Lisainfo telefonil 6512 703. Raua Saun asub aadressil Raua tänav 23. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.