"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Veel nädal aega saab esitada aasta parima keeleteo kandidaate (0)
14. jaanuar 2018
Scanpix

Haridus- ja teadusministeerium kuulutas mõnda aega tagasi välja eelmise aasta parima keeleteo konkursi, millele saab kandidaate esitada veel nädal aega ehk kuni 21. jaanuarini.

Aasta keeleteo konkursi eesmärk on tunnustada tegusid, mis tõstavad eesti keele tuntust ja mainet, väärtustavad eesti keele õpetamist, õppimist ja oskamist, soodustavad eesti keele kasutamist ja staatuse kindlustamist ning edendavad eesti keele talletamist ja uurimist, vahendas BNS.

Aasta parima keeleteo kandidaate saab esitada ministeeriumi kodulehel, e-mailitsi aadressil keeletegu@hm.ee või tiguposti teel.

Aasta keeleteo konkursil antakse välja peaauhind ja rahvaauhind. Peaauhinna saaja valivad taasiseseisvunud Eesti haridus- ja teadusministrid, rahvaauhinna selgitab aga välja avalik hääletus. Laureaadid selguvad märtsis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.