"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Kesklinna vanema asetäitja on Anu Aus (0)
16. jaanuar 2018
Scanpix

16. jaanuarist töötab Tallinna Kesklinna linnaosa vanema asetäitjana Anu Aus, senine abilinnapea nõunik. 

Varem on Aus olnud õpetaja Audentese lastekoolis ja lasteaias Pallipõnn. 2012 lõpetas ta Tallinna Pedagoogilise Seminari lasteaiaõpetaja kutsega ja praegu õpib Tallinna Ülikooli sotsiaaltöö magistrantuuris. 2013–2017 oli Aus sotsiaalala abilinnapea abi, eelmisest aastast aga kommunaalala abilinnapea nõunik. Kesklinna valitsuses saavad tema vastutusalaks sotsiaal- ja kultuuritöö.

“Hea meel on, et saan anda oma panuse nii Kesklinna sotsiaalhoolekande kui kultuurivaldkonna arendamisse,” ütles Anu Aus. “Hindan kõrgelt konstruktiivset koostööd inimeste ja ametite vahel ning loodan saavutada usalduslikud suhted.”

“Anu toob värskust ja uut energiat linnaosa sotsiaal- ja kultuurielu juhtimisse. Kui lisada vanema teise asetäitja Jüri Lumbi kogemus ja töökus, siis on olemas kõik vajalik, et juhtida Kesklinna arengut ajakohaselt ja tasakaalustatult,” märkis Kesklinna vanem Vladimir Svet märkis.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.