"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Külli: vägivaldse taustaga inimene ei sobi nii tähtsa sündmuse lavastajaks (0)
22. jaanuar 2018
Dmitri Povilaitis

"Seda, et Ojasoo tuleb lavastajaks, võinuks kohe avalikustada. Pole vaja varjata selliseid asju rahva eest," ütles Külli.

“Ütlen nii, et härra Ojasoo tegu ma ei õigusta sugugi. Sellise taustaga inimene ei sobi nii tähtsat sündmust lavastama. Valik võiks olla minu arvates teine. Arvan, et Elmo Nüganen sobiks paremini küll. Seda, et Ojasoo tuleb lavastajaks, võinuks kohe avalikustada. Pole vaja varjata selliseid asju rahva eest. Tiit Ojasoo tegu ei vääri mitte mingisugust õigustust. Naisterahva vastu käe tõstmine ei ole õigustatud,” sõnas Külli.

Pikemalt vaata videost.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.