"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mare: andeks võib anda, lavastajaks ei pea valima (0)
22. jaanuar 2018
Dmitri Povilaitis

"Ojasoole võib ikka andeks anda, eriti kui kannataja on talle andeks andnud, aga lavastajaks valimine ei oleks võib-olla sobinud," ütles Mare.

“Vägivalla kasutamine on alati vale. Tiit Ojasoo lavastajaks valimine võib-olla ei oleks sobinud. Elmo Nüganen ja Ene-Liis Semper võiksid küll sobida selleks. Ojasoole võib ikka andeks anda, eriti kui kannataja on talle andeks andnud. Kes paremini lavastab, see peaks lavastama,” arvas Mare.

Pikemalt vaata videost.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.