"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Reet Pooli terviseloeng tutvustab treeningu ja toitumise seoseid (0)
22. jaanuar 2018

Teisipäeval, 23. jaanuaril kell 17.30 toimub Tallinna Keskraamatukogu suures saalis (Estonia pst 8) Reet Pooli loeng „Trenn ja toitumine“, kus tuleb juttu sellest, kes peaks trenni tegema ja miks, samuti söömisest nii- ja naamoodi. Loengu sihtrühm on soliidses eas inimesed.

Reet Pool on Tartu Ülikooli haridusega psühholoog ja võimlemistreener. Oma sihikindla ja aktiivse tegevusega on ta koolitanud nii treeneri kui lektorina mitmeid sadu inimesi alates beebidest kui hallpeadeni välja üle Eesti ning ka välismaal.

Ta on ellu viinud terviseedenduse projekte, esinenud raadios ja televisioonis ning andnud välja trüki-, heli- ja videomaterjale tervisest.
Loengust osavõtt on tasuta!

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.