"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KAJA KUNNAS: Raudteeühendus aitaks Eesti peresid koos hoida (0)
29. jaanuar 2018
Scanpix

"Suhtun tunneliprojekti positiivselt. Vesterbacka pakutud tähtaeg ei ole minu arvates reaalne, kuid inimesed armastavad tema mõttemänge. Heal juhul saame ehk oma elu ajal tunneli valmimist näha," ütles ajakirjanik Kaja Kunnas.

“Tunnel kindlasti ergutaks majandust. Kui rongiga saaks 20 minutiga Tallinnast Helsingisse, siis kindlasti tähendaks see, et Tallinnas hakkab elama rohkem inimesi, kes käivad tööl Helsingi piirkonnas,” märkis Kunnas. “Tõenäoliselt aitaks raudteeühendus ka Eesti peresid koos hoida, aga see puudutab ainult neid, kes elavad Tallinna piirkonnas ja käivad tööl Helsingi piirkonnas. Majanduslikult lähendaks tunnel kindlasti Eestit ja Soomet, kultuurilise lähenemise kohta on raske midagi öelda.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.