"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA! Homme kuuleb Viru Keskuses noori jazzitalente (0)
31. jaanuar 2018
Erakogu

Homme toimub Viru Keskuse aatriumis kell 13 pop-up Jazzkaare kontsert, kus esineb Noor Jazzitalent 2017 Janno Trump basskitarril koos võluva lauljanna Linda Kanteriga. 

Neljapäeval, 1. veebruaril toimub Viru Keskuse aatriumis kell 13:00 TASUTA pop-up Jazzkaare kontsert. Kontserdil,  mis on hõrk lõunane maiuspala jazzisõpradele, esineb Noor Jazzitalent 2017 Janno Trump basskitarril koos võluva lauljanna Linda Kanteriga. Janno bänd Trump Conception esineb ka kevadisel Jazzkaarel 28. aprillil Punases Majas.

Festival Jazzkaar 2018 toimub 20.-29. aprillini Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus Vabal Laval ja Punases Majas ning Nordea Kontserdimajas ja Noblessneri sadamalinnakus. Jazzkaare kontserdid toimuvad ka üle Eesti, kava avalikustatakse veebruaris. Eelmisel aastal külastas festivali 25 000 inimest. 1. ja 2. veebruaril on täna avalikustatud kontsertide piletid 40% soodsamad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.