"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis alustab õpinguid 281 tulevast meedikut (0)
04. veebruar 2018
Scanpix

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis alustab pärast esmaspäevast talvist avaaktust õpinguid 281 uut õppurit – nende seas 71 hooldustöötajat töökohapõhises õppes.

“Kõrgkool täidab  taas oma kohustust – koolitada Eesti sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna töötajaid. Meie vastuvõtuarvud aina kasvavad, tulenevalt inimeste eluea pikenemisest ja vajadusest tervishoiuteenuse järele. Tervishoiuvaldkond on tuleviku töö, mis inspireerib, võimaldab tööturul liikuda, karjääri teha ja areneda,” ütles kõrgkooli rektor Ülle Ernits pressiteate vahendusel, vahendas BNS.

Õpingutega alustavad 182 õde – neist 82 eriõde – ja 28 erakorralise meditsiini tehnikut. Tallinnas alustavad esmakursuslased õpinguid rakenduskõrgharidusõppes õe õppekaval ja õe erialakoolituse õppekava neljal erialal: intensiivõde, vaimse tervise õde, kliiniline õde ja terviseõde, kutseõppes erakorralise meditsiini tehniku erialal. Töökohapõhises õppes alustavad õpingutega hooldustöötajad nii SA Põhja-Eesti Regionaalhaiglas kui Keilas, Märjamaal ja Sillamäel.

Tallinna tervishoiukõrgkool on üks kahest Eesti tervishoiukõrgkoolist, mille missioon on koolitada innovaatiliselt ja kriitiliselt mõtlevaid tehnoloogiliste pädevustega tervisevaldkonna töötajaid. Kõrgkooli visioon on olla pidevalt arenev, siseriiklikult ja rahvusvaheliselt võrgustunud organisatsioon, kus koostöös sise- ja välispartneritega ning õppijaid kaasates lahendatakse aktuaalseid probleeme.

Järgmine vastuvõtt Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli toimub tänavu kevadel, mil kool ootab tasemeõppesse õppima varasema kutseharidusega õdesid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.