"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Helsingi ja Tallinna linnapead arutasid täna kahe linna koostöövõimalusi (0)
07. veebruar 2018
Svetlana Aleksejeva

Täna kohtusid Tallinnas esimest korda Helsingi linnapea Jan Pellervo Vapaavuori ja Tallinna linnapea Taavi Aas.

Vapaavuori valiti Helsingi linnapeaks 1. juunil 2017, Taavi Aas valiti linnavolikogu poolt Tallinna linnapeaks teatavasti 9. novembril 2017.

Linnapeade kohtumisel Poska majas osales ka Soome Vabariigi suursaadik Eestis Kirsti Narinen. Taavi Aas ütles, et linnapeade kohtumisel arutati kahe pealinna edasist koostööd, puudutati kaksiklinna teemat, kohtumisel tuli jutuks ka Tallinn-Helsingi tunneli teema.

Järgmine kohtumine on linnapeadel plaanis suve alguses Helsingis. Seni on Helsingi ja Tallinna linnapead kohtunud kaks korda aastas. Helisingi linnapea sõnas, et kaks korda aastas tundub talle vähevõitu, ilmselt oleks tulevikus mõtet kohtuda tihedaminigi.

Kohtumisel Poska majas osales ka Soome Vabariigi suursaadik Eestis Kirsti Narinen.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.