"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Kadrioru raamatukogus kohtub lugejatega Paavo Matsin (0)
07. veebruar 2018
Scanpix

Kolmapäeval, 14. veebruaril kell 14 kohtub Kadrioru raamatukogus (Koidula 12a) lugejatega kirjanduskriitik ja kirjanik Paavo Matsin.

Paavo Matsin on avaldanud raamatud “Doktor Schwarz. Alkeemia 12 võtit” (2011), “Carolus Ernestus Baer” (2013) “Sinine kaardivägi” (2013), “Gogoli disko” (2015) ja “Must päike” (2017). Tema teos “Gogoli disko” pälvis Kultuurkapitali aastaauhinna ja Euroopa Liidu kirjandusauhinna.

Joanna Ellmann on Müürilehes kirjaniku viimase raamatu “Must päike” kohta kirjutanud: “Teos on läbinisti maagilis-realistlik, põimides omavahel muu hulgas ajalugu ja uskumusi, erinevaid tasandeid. […]. Tegelaste reaalelulised vasted on pärit nii Kreutzwaldi kaasajast kui ka natuke hilisemast või varasemast. Kõik on pidevas muutumises, muundumises, moondumises, loomiseelses musta päikese tohuvabohus. Või siis musta päikese sees – maailmade lõikumiskohas. See teeb raamatu äärmusteni, lausa absurdselt ja hüsteeriliselt naljakaks.” Artikkel Müürilehes.

Kohtumist toetab Eesti Kultuurkapital. Osalemine on kõigile tasuta.

Lisainfo Kadrioru raamatukogust telefonil 601 3420 ja e-posti aadressil kadrioru@tln.lib.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.