"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Moskva: Iraani tuumaleppe muutmisel on ettearvamatud tagajärjed (1)
07. veebruar 2018
Scanpix

Ükskõik milliste muudatuste tegemine tuumaleppes Iraaniga hävitab selle sõlmimisel tehtud kompromissid, ütles Vene välisminister Sergei Lavrov.

“See, et Euroopa pole päris nõus sellega, mida USA teeb Venemaa suhtes, on tõsiasi, ja see kõlab juba avalikuse ees,” ütles Lavrov täna Sotšis konkursil “Venemaa juhid”.

Tema sõnutsi nõuavad eurooplased USA-lt sanktsioonide kooskõlastamist, et need majanduslikku lahju ei tooks, vahendas BNS.

Lavrov lisas, et nõue lepet muuta võib tuua kaasa ettearvamatud tagajärjed.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inimkonnale
10. veebr. 2018 06:21
Johannese evangeeliu 15:Jeesus julgustab jüngreid 18 Kui maailm teid vihkab, siis teadke, et ta on mind vihanud enne teid. 19 Kui te oleksite maailmast, siis maailm armastaks teid kui omi, aga et teie ei ole maailmast, vaid mina olen teid maailmast ära valinud, seepärast maailm vihkab teid. 20 Pidage meeles sõna, mis mina teile olen öelnud: „Ei ole teener suurem kui ta isand!” Kui nad on taga kiusanud mind, kiusavad nad taga teidki. Kui nad on pidanud minu sõna, peavad nad teiegi sõna. 21 Kuid seda kõike nad teevad teile minu nime pärast, sest nad ei tunne teda, kes minu on saatnud. 22 Kui ma ei oleks tulnud ja neile rääkinud, ei oleks neil pattu, aga nüüd ei saa nad vabandada oma pattu. 23 Kes vihkab mind, see vihkab ka mu Isa. 24 Kui ma ei oleks nende keskel teinud tegusid, mida ei ole teinud ükski teine, siis ei oleks neil pattu, aga nüüd nad on küll näinud, ent ometi vihanud nii mind kui ka minu Isa. 25 Kuid see on sündinud, et läheks täide nende Seadusesse kirjutatud sõna: „Nad on mind vihanud põhjuseta.” 26 Kui tuleb Lohutaja, kelle ma teile Isa juurest saadan, Tõe Vaim, kes lähtub Isast, siis tema tunnistab minust. 27 Ja teiegi tunnistate, sest te olete olnud minuga algusest peale.