"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Sibulatee Saunafest toob saunahuvilised Peipsi äärde orienteeruma (0)
09. veebruar 2018
Scanpix

Sibulatee Saunafest toob homme saunahuvilisd Peipsi äärdes Sibulateele orienteeruma.

Õlleakadeemia saun, külasaun, mobiilne saun ja mitmed teised saunad ning kindlasti ka Peipsi jääauk ootavad seltskondi, kes tahavad nii seljad puhtaks saada kui mõnusalt talvepäeva veeta, teatasid korraldajad.

Sündmust korraldava Mesi Tare kodumaja perenaise Herling Jürimäe sõnul tervitavad starti minevaid osalejaid mitme sauna juures kohalikku toitu pakkuvad puhvetid. “Hetkeseisuga on registreerunud üle poolesaja osaleja. Huvitatutel tasub kindlasti pilet ette soetada, sest tõenäoliselt toob hea talveilm kohale palju saunahuvilisi,” ütles ta.

Korraldaja sõnul on tegemist eelkõige orienteerumisega, mida tuleb võtta lõbu ja naudinguga. Orienteerumine Sibulatee saunade vahel algab kell 12 stardiga Mesi Tare juures Varnjas. Sealt edasi valivad meeskonnad, kes võivad koosneda kuni neljast osalejast, endale parima marsruudi. Iga sauna juures tuleb lisaks leili võtmisele täita või lahendada ka ülesanne, mille eest saab punkte koguda. Kogutud punktid formeeruvad päeva lõpuks auhindadeks, mille on välja pannud kohalikud ja ka kaugemad ettevõtjad.

Orienteerumine algab kell 12 ja lõpeb kell 19 Varnja külas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.