"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Henry Kõrvits: hollywoodlikke komöödiafilme võiks Eestis rohkem olla (1)
13. veebruar 2018
Scanpix

"Need probleemid, mida filmis näeb, on kindlasti sarnased sellele, millega üks keskeas Eesti mees maadleb. Esimene elu on just kui elatud ja siis otsitakse järgmist sammu," ütles näitleja ja muusik Henry Kõrvits.

Komöödia “Klassikokkutulek 2: pulmad ja matused” üks peaosatäitjatest Henry Kõrvits ehk G-Enka leiab, et äsja esilinastunud komöödiat võiks pidada kindlasti keskealise Eesti mehe elu kirjeldavaks.

Hollywoodlikke komöödiafilme peaks ja võiks Kõrvitsa hinnangul aga kindlasti rohkem olla, sest ka esimene “Klassikokkutuleku” film tundus publikule väga meeldivat. “Nagu vaataja numbritest näha, meeldis inimestele film väga,” lisas Kõrvits.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

W.
14. veebr. 2018 16:07
Minule seda pläma küll vaja ei ole.