"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Perekonnaseisuamet kutsub südamete pühapäevale (0)
16. veebruar 2018
Scanpix

Tallinna Perekonnaseisuametis toimub pühapäeval, 18. veebruaril lahtiste uste päev.

Juba neljandat korda toimuv perekonnaseisuameti tööd tutvustav ettevõtmine kannab seekord nime “Südamete pühapäev”.

Tallinna Perekonnaseisuameti (Pärnu mnt 67) uksed on pühapäeval kella 12-18 kõigile huvilistele avatud. Erandkorras võetakse sel päeval vastu ka abieluavaldusi, kaasa arvatud kahele kuumale suvepäevale – 08.08.2018 ja 18.08.2018.

Kõigil on võimalik tutvuda Õnnepalee saalide ja teenustega. Saab vaadata pulmapäevaga seonduvaid väljapanekuid ja pakkumisi, ühtlasi jagatakse hulgaliselt häid nõuandeid. Tseremooniasaalis viiakse läbi ühe abielupaari piduliku abielutõotuse kordus.

Tutvustatakse abielu sõlmimise õiguslikku ja pidulikku poolt ning räägitakse perekonnaseisutoimingutest laiemalt.

Südamete pühapäeval pakuvad teenuseid ja kaupu üle kahekümne erafirma. Avatud on Õnnekohvik ning saab osaleda Õnneloosis, mille peavõiduks tasuta abielutseremoonia Tallinna Perekonnaseisuametis. Lisaks veel mitmeid erinevaid pulmadega seonduvaid võiduvõimalusi.

Ühtlasi teavitavad spetsialistid huvilisi käesoleva aasta jaanuarist kehtima hakanud seadusemuudatusest, mille kohaselt saab abieluavaldust esitada kuus kuud enne abielu sõlmimise kuupäeva. See muudatus on noorpaaride poolt kauaoodatud võimalus.

Õnnepalee läheb 1. oktoobrist 2018 kuueks kuuks remonti ja Tallinna Perekonnaseisuamet kolib endise Harju Maavalitsuse ruumidesse Roosikrantsi tänaval. “Sealsed ruumid ei ole küll nii suursugused, kuid remont Õnnepalees on vältimatu,” tõdes ameti juhataja Karin Kask. “Käeoleva aasta suvekuudel asub aga Õnnepalee endiselt Pärnu mnt 67 hoones ning loodame 2019. aasta suveks oma imelises, värskelt remonditud majas tagasi olla.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.