"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Kalamajas saab kohtuda Sipsiku multika autoriga (0)
19. veebruar 2018
Scanpix/ pilt on illustreeriv

Kalamaja raamatukogu kogus riigi 100. sünnipäeva puhul laste joonistusi nende lemmik-raamatutegelasest.

Joonistusi tõi 126 last, kes olid kõige enam kujutanud Sipsikut. Sajast esimesest tööst kokku pandud raamatut saab Kalamaja raamatukogus vaadata alates 22. veebruarist. Samal päeval kell 13 toimub keskraamatukogus (Estonia pst 8) raamatu esitlus ja kohtumine “Sipsiku” animafilmi režissööri Meelis Arulepaga. Tasuta sündmusele saab registreeruda kalamaja@tln.lib.ee või tel 683 0970.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.