"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
USA Indiana osariigis kukkus alla väikelennuk (1)
23. veebruar 2018
Scanpix

USA Indiana osariigis kukkus alla Wisconsinisse teel olnud väikelennuk, mille pardal oli osariigi politsei sõnul vähemalt kolm inimest.

Carrolli maakonna šerif Tobe Leazenby ütles, et lennuk kukkus alla neljapäeva õhtul Rossville’ist põhjas ja kõik pardalviibijad said surma, vahendas BNS.

Osariigi politsei ütles, et allakukkunud lennuk oli Cessna 441 Conquest, mis alustas teekonda Indianapolise Eagle Creeki lennuväljalt ja pidi lendama Green Baysse Wisconsinis.

Uurijad ütlesid, et ükski inimene ellu ei jäänud, kuid ohvrite täpne arv ei ole veel selge. Niisugune lennuk võib peale võtta kuni 10 inimest.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inimkonnale
24. veebr. 2018 03:49
Psalmid (Laulud) 49:8 Ükski ei või venna eest anda luna ega tema eest maksta Jumalale lunastushinda, 9 sest nende hinge luna on liiga kallis ja peab jääma igavesti tasumata selleks, 10 et keegi ei jääks elama lõppemata ega näekski hauda. Matteuse evangeelium 16:24 Siis Jeesus ütles oma jüngritele: „Kui keegi tahab käia minu järel, siis ta salaku oma mina ja võtku oma rist ja järgnegu mulle! 25 Sest kes iganes tahab päästa oma elu, kaotab selle, aga kes iganes kaotab oma elu minu pärast, leiab selle. 26 Sest mis kasu on inimesel, kui ta võidaks terve maailma, oma hingele teeks aga kahju? Või mis oleks inimesel anda ära oma hinge lunahinnaks? 27 Sest Inimese Poeg tuleb oma Isa kirkuses koos oma inglitega ja siis tema tasub igaühele selle tegusid mööda.