"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lõuna-Korea president ühines MeToo liikumisega (1)
26. veebruar 2018
Scanpix

Lõuna-Korea president Moon Jae-in rõhutas, et soolist vägivalda ja seksuaalselt sobimatut käitumist saab välja juurida vaid siis, kui muutuvad ühiskonna kultuur ja hoiakud, ning kutsus laiendama MeToo liikumist riigis.

Lõuna-Korea president Moon Jae-in ühines liikumise MeToo kasvava toetajaskonnaga riigis.

President ütles esmaspäevasel kohtumisel oma nõunikega, et peab lugu ohvritest, kes on võtnud sõna riigi mõjukamate isikute vastu ja süüdistavad neid seksuaalses väärkäitumises, ning kutsus võime juhtumeid põhjalikult uurima.

Moon rõhutas, et soolist vägivalda ja seksuaalselt sobimatut käitumist saab välja juurida vaid siis, kui muutuvad ühiskonna kultuur ja hoiakud, ning kutsus laiendama MeToo liikumist riigis.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inimkonnale
26. veebr. 2018 21:07
Teine Ajaraamat 7:13 Vaata, kui ma sulen taeva, nõnda et vihma ei saja, ja vaata, kui ma käsin rohutirtse maa paljaks süüa, või kui ma läkitan oma rahva kallale katku, 14 ja kui siis minu rahvas, kellele on pandud minu nimi, alandab ennast ja nad palvetavad ja otsivad minu palet ning pöörduvad oma kurjadelt teedelt, siis ma kuulen taevast ja annan andeks nende patu ning säästan nende maa. Psalmid (Laulud) 2:10 Niisiis, teie, kuningad, saage mõistlikuks! Teie, ilmamaa kohtumõistjad, laske endid noomida! 11 Teenige Issandat kartusega ja ilutsege värisemisega! 12 Andke suud Pojale, et ta ei vihastaks ja teie ei hukkuks oma teel; sest tema viha süttib pea! Õndsad on kõik, kes tema juures pelgupaika otsivad.