"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Peaminister Jüri Ratas: valitsus on teinud mitmeid olulisi reforme- alustatud on pensionireformiga, lahenduse on saamas Haigekassa rahastamis küsimus (0)
28. veebruar 2018
Svetlana Aleksejeva

"See valitsus on teinud aastal 2017 mitmeid olulisi reforme ning paljud Eesti ühiskonnas olnud küsimused on lahendatud või lahedusele lähemal. See oli õige otsus Eesti ühiskonnale, et tehti laiapõhjaline koalitsioon sotsiaaldemokraatide, IRL-i ja Keskerakonna vahel," ütles peaminister Jüri Ratas ERR`ile antud intervjuus.

Peaminister Ratas sõnas ERR`ile antud intervjuus erakondade reitingust rääkides, et 12 kuud on veel valimisteni minna ning Keskerakond peab  kindlasti hoidma oma positsiooni, vahendas ERR.

“Keskerakond läheb neid valimisi 16. aasta järel võitma ja loomulikult me palume rahva mandaati, et moodustada valitsus,” ütles Ratas.

Ratase sõnul tuleks aga hoida tasakaalukat ja rahulikku joont, sest see valitsus on teinud aastal 2017 mitmeid olulisi reforme ning paljud Eesti ühiskonnas olnud küsimused on lahendatud või lahedusele lähemal.

“Lahendustele on lähemal Haigekassa [rahastamine], põllumajandus[toetused], madalat keskmist palka teenivad inimesed, riigireform on lõpule viidud, pensionireformi on alustatud. Sel aastal tuleb ka kõik need reformid rakendada. Kindlasti on see mõjunud väga paljudele Eesti inimestele, ja seda positiivses vaatevinklis,” lisas Ratas.

Peaministri sõnul on  Keskerakonna jaoks nende valimiste üks põhiküsimusi see,  kuidas parandada eakate ja elukogenud inimeste elu-olu.

 “Punkt üks – see on pensionite küsimus. Punkt kaks – nende valimiste teine põhiküsimus on, kuidas me suudame oma riigi väärikust näidata hoolekodude ja hooldushaiglate, omastehoolduse küsimuses. Kolmandaks suureks teemaks on sel korral – kuidas me suudame ära lõpetada “nemad” ja “meie” telje,” lisas peaminister.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.