"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Teed keetes süttinud eakas naine sai raskelt vigastada (0)
28. veebruar 2018
Pixabay

Kohtla-Järvel juhtus täna varahommikul ränk tuleõnnetus, kui teed keetma asunud eakal naisel süttis pearätik ning vanur sai raskelt vigastada.

Häirekeskus sai kell 4.14 teate, et Ahtme linnaosas Pargitaguse tänaval süttisid viiekorrulise kortermaja kolmanda korruse korteris inimesel seljas olnud riided. Sündmuskohal selgus, et korteris elavad 94-aastane naine koos tütrega. Öösel nad magasid erinevates tubades, kuid varahommikul ärkas tütar seetõttu, et tööle rakendus suitsuandur, vahendas BNS.

Kui tütar kööki kiirustas, avastas ta, et eaka ema seljas põlesid riided. Selgus, et ema hakkas gaasipliidil teed keetma ja pliidi kohale kummardudes süttis pearätik ja riided. Tütar aitas ema kustutada ja sai ise ka põletushaavu. Ema viidi raskes seisundis haiglasse, tütrele meedikud osutasid esmaabi kohapeal, märkis Ida päästekeskuse pressiesindaja.

Päästjad tuulutasid ruume.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.