"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aivo: tulen tipptunnil kesklinna autota (0)
01. märts 2018
Dmitri Povilaitis

"Tunnen end linna jalakäiatele mõeldud aladel turvaliselt, arvan, et jalakäiate jaoks võiks Tallinnas kõike rohkem olla," ütles fotograaf Aivo (45).

“Mina arvan, et liikumiskiirus kesklinnas võiks jääda 50km/t peale. Põhjendus on lihtne – inimestel on see kiirus nii oluline, et jõuda kuhugi õigeks ajaks. Tunnen end linna jalakäiatele mõeldud aladel turvaliselt, arvan, et jalakäiate jaoks võiks Tallinnas kõike rohkem olla. Ise sõidan autoga ja teatatud kellaajal kesklinna tulles jätan selle maha, sest tunnen, et ei soovi ummikutes istuda,” sõnas Aivo.

Pikemalt vaata videost.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.