"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Emmanuel: kiirusepiirang muudab liikluse turvalisemaks (1)
01. märts 2018
Dmitri Povilaitis

"Mulle väga meeldib ka kõik see, mida linn on teinud ühistranspordi eelistamiseks, nagu tasuta sõidud, bussirajad ja Pargi ja Reisi süsteem," ütles peakokk Emmanuel (46).

“Ma arvan, et liikumiskiirus võiks olla 40 km/tunnis terves kesklinnas, sest nii on turvalisem. Lapsed ju jalutavad ringi, jalgrattureid tuleb kogu aeg juurde. Ka jalakäijate tsoone on hetkel liiga vähe, neid võiks rohkem olla. Mulle väga meeldib ka kõik see, mida linn on teinud ühistranspordi eelistamiseks, nagu tasuta sõidud, bussirajad ja Pargi ja Reisi süsteem. Ma arvan, et linn on väga tublit tööd teinud. Samas ma ei usu, et kesklinnas on praegu liiga palju autosid, sest inimesed ju peavad kuidagi liikuma,” sõnas Emmanuel.

Pikemalt vaata videost.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Tõnu Aru
8. märts 2018 21:27
Milleks piiranguid kui neist kinni ei peeta !!?? Kes sõidab linnas 50 km t----???