"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Keskraamatukogus peetakse loengut sõeluuringu vajalikkusest (0)
01. märts 2018
Scanpix

Esmaspäeval, 5. märtsil kell 17.30 toimub Tallinna Keskraamatukogu (Estonia pst 8) suures saalis Irina Tohuse loeng "Sõeluuringud". Eestis on käivitunud sõeluuringud haiguste kohta, mis on sageli esinevad, raskeid tagajärgi põhjustavad ja varase avastamise puhul edukalt ravitavad. 

Loeng annab ülevaate ja info Eestis tehtavatest sõeluuringutest ja nende vajalikkusest. Irina Tohus on tervishoius tegutsenud 36 aastat, sellest 18 aastat töötanud pereõena. On läbinud ka terviseõe eriala koolituse. Ta peab oluliseks, et inimesed hooliksid oma tervise eest ja kontrolliksid end regulaarselt.

Loeng toimub Tallinna Keskraamatukogu ja Eesti Õdede Liidu koostöös algatatud sarjas “Tunnike tervise heaks”. 2017. aastal toimus kokku kuus terviseloengut, mida käis kuulamas 295 inimest.

Osavõtt on tasuta. Hoidke tervist ja tulge raamatukokku.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.