"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Laevad Hiiumaa liinil enne keskpäeva ei välju (0)
01. märts 2018
Scanpix/ Illustreeriv pilt

Madala veetasemega kimpus olev TS Laevad teatas, et Hiiumaa ja mandri vahel laevaliiklus enne keskpäeva ei taastu.

Esmalt tühistas vedaja neljapäevased reisid kell 6.30 Heltermaalt ja Rohukülast. Kella 8 ajal lisas TS Laevad, et ära jäävad ka väljumised kell 8.30 Heltermaalt ja 10.30 Rohukülast. Uut infot lubab TS Laevad edastada kell 11.30, vahendas BNS.

Häired Hiiumaa liinil tekkisid teisipäeva hommikul ning esimesed reisid jäid ära sama päeva keskpäevast alates. Kolmapäeva päeval korraks laevaliiklus taastus, kuid õhtul hakkas taas veetase langema ning laevad jäid kai äärde.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.