"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Muusikud pakuvad tallinlastele naistepäevaklassikat hingest ja südamest (1)
01. märts 2018
Erakogu

Juba teist aastat järjest ootavad muusikud 8. märtsil kell 18 kõiki tallinlasi vanalinna, Eesti Ajaloomuuseumi Suurgildi hoonesse (Pikk tn 17) tasuta kontserdile.

Juba traditsiooniks kujuneval kontserdil astuvad üles klaverivirtuoos Kirill Lissijenko, bariton Harald Weiler ja pianist Anneli Merelaid. Loomulikult ootavad muusikud kontserti kuulama ennekõike daame, sest on ikkagi naistepäev. Aga tegelikult on uksed avatud kõigile.

Seekordsel naistepäevakontserdil pakuvad muusikud kuulajatele äratundmisrõõmu Mozarti, Händeli, Chopini, Liszti jt tuntud heliloojate loominguvaramust. Kontserdi korraldavad muusikud tasuta, sest on veendunud, et kui tehakse kingitus naistepäevaks, siis ei saa sellele ometi pileteid müüa.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inimkonnale
6. märts 2018 00:49
Pauluse kiri galaatlastele 6:2 Kandke üksteise koormaid, nõnda te täidate Kristuse seadust. 3 Sest kui keegi arvab enese midagi olevat, olemata aga midagi, see petab iseennast. 4 Aga igaüks katsugu läbi oma töö ja siis ta võib kiidelda üksi iseendas, mitte teistele, 5 sest igaühel on kanda oma koorem. 6 Aga see, keda õpetatakse sõnaga, jagagu kõike head õpetajale. 7 Ärge eksige: Jumal ei lase ennast pilgata, sest mida inimene iganes külvab, seda ta ka lõikab. 8 Kes oma lihalikule loomusele külvab, see lõikab lihalikust loomusest kaduvust, kes aga Vaimule külvab, see lõikab Vaimust igavest elu. 9 Ärgem tüdigem head tehes, küll me omal ajal ka lõikame, kui me enne ära ei nõrke! 10 Niisiis, kuni meil on veel aega, tehkem head kõikidele, eriti aga usukaaslastele!