"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Dave Benton: minu lemmik on Frankie Animal (0)
02. märts 2018
Scanpix

"Aga tundub, et tänavuse Eesti Laulu kontserdi üldine tase on siiski kehvem kui eelnevatel aastatel," rääkis Tanel Padariga Eurovisiooni võitnud Dave Benton.

“Ma ei oska ennustada tänavust Eestil laulu võitjat, kuna teistest väga palju esile tõusvat lugu on raske leida. Kuid minu lemmik on ansambli Frankie Animal poolt esitatav laul “(Can’t Keep Calling) Misty“. See lugu meeldib mulle tänavustest kõige rohkem,” rääkis Benton.

Tänavuse Eesti Laulu kontserdi üldine tase on siiski kehvem kui eelnevatel aastatel, arvas Benton. “Just sellepärast, et esimesel kuulamisel ei jäänud kõrvu ühtegi meloodiat, mis oleks kohe kaasa haaranud.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.