"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Naistepäeval kingib Keskerakond kogu Eestis üle 7000 lilleõie (0)
08. märts 2018
Albert Truuväärt

Tänasel naistepäeval kingib Keskerakond naistele maakonnakeskustes ja mujalgi Eestis üle 7000 lilleõie. Ürituse koordinaatori, riigikogulase Tiit Teriku sõnul soovitakse oluline päev teha veelgi erilisemaks.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige ja aktsiooni eestvedaja Tiit Terik ütles, et tähelepanu peab olema loomulikult igapäevane, kuid ühel päeval aastas võiks ka tagasihoidlikum Eesti mees leida põhjuse naistele lilli kinkida. “Rahvusvaheline naistepäev on ilus ja selle algust ning põhjust meenutades ka oluline traditsioon, mida hoida nii praegu kui ka tulevikus,” selgitas Terik, miks Keskerakond jagab rohkem kui 7000 lilleõit kogu Eestis.

Lisaks tõdes Terik, et halli ja nukrat aega on olnud Eestis juba piisavalt ning naistepäev koos lilledega avab loodetavasti uksed kevadele. “Aeg on tunda rõõmu ja naeratada senisest rohkem ning seda nii naistel kui ka meestel. Lilli üle andes ei saa seda kuidagi muud moodi kui naeratades, seega lisaks naistepäeva olulisusele rõhumisele, meelitame ka sajad eesti mehed täna naeratama,” rääkis Terik.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.