"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
VIDEO! Naistepäeva auks kõlas Suurgildi hoones romantiline kontsert (0)
08. märts 2018
Erakogu: pianist Kirill Lissijenko

Juba traditsiooniks kujuneval tasuta kontserdil astusid üles klaverivirtuoos Kirill Lissijenko, bariton Harald Weiler ja pianist Anneli Merelaid. Kõlasid Mozarti, Händeli, Chopini, Liszti jt tuntud heliloojate looming.

Juba teist aastat järjest ootavad muusikud kõiki tallinlasi vanalinna, Eesti Ajaloomuuseumi Suurgildi hoonesse (Pikk tn 17) tasuta kontserdile. 

Juba traditsiooniks kujuneval kontserdil astuvad üles klaverivirtuoos Kirill Lissijenko, bariton Harald Weiler ja pianist Anneli Merelaid. Loomulikult ootavad muusikud kontserti kuulama ennekõike daame, sest on ikkagi naistepäev. Aga tegelikult on uksed avatud kõigile.

Seekordsel naistepäevakontserdil pakuvad muusikud kuulajatele äratundmisrõõmu Mozarti, Händeli, Chopini, Liszti jt tuntud heliloojate loominguvaramust. Kontserdi korraldavad muusikud tasuta, sest on veendunud, et kui tehakse kingitus naistepäevaks, siis ei saa sellele ometi pileteid müüa.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.