"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Paavst Franciscus tuleb Eestisse 25. septembril (0)
09. märts 2018
Scanpix

Roomakatoliku kiriku pea, paavst Franciscus tuleb Eestisse ühepäevasele visiidile 25. septembril. 1993. aastal külastas Eestit paavst Johannes Paulus II.

Balti riikide viisiidi käigus külastab paavst 22.-23. septembril Leedus Vilniust ja Kaunast ning 24. septembril Lätis Riiat ja Aglonat, edastas välisministeerium. 25. septembril saabub paavst Franciscus Tallinna, vahendas BNS.

Eesti visiidi järel suundub paavst tagasi Vatikani.

Paavsti külaskäik on ajastatud Eesti, Läti ja Leedu riikluse sajandale aastapäevale.

1993. aasta 10. septembril külastas Eestit paavst Johannes Paulus II, kes pidas oma kümme tundi kestnud visiidi ajal Tallinnas kaks missat – ühe Peeter-Pauli katedraalis ja teise raekoja platsil. Lisaks osales ta oikumeenilisel palvusel Niguliste kirikus ning kohtus peaminister Mart Laari ja president Lennart Meriga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.