"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Snelli tiigi uisuplats on soojade ilmade tõttu suletud (0)
12. märts 2018
Svetlana Aleksejeva

Viimastel päevadel soojenenud ilm muutis tiigijää pudedaks ja sellesse tekkisid praod. Seetõttu ei ole uisutamine Snelli tiigil enam ohutu.

“Palume tänasest jääle enam mitte minna,” hoiatab Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Linnaosa vanem lisas, et liuvälja rajamine Snelli jääle andis Kesklinna valitsusele hea kogemuse, mida tasub kindlasti järgmistelgi aastatel silmas pidada.

“Et linnarahvas kasutas ja kiitis uisuvälja, siis püüame selle teha järgmisel talvel varem valmis,” lubas Svet. “Ühtlasi teeb linnaosa valitsus kõik endast sõltuva, et liuväli saaks regulaarselt puhastatud ja selle juures oleks uisulaenutus.”

Sveti sõnul oli eriti rohkelt uisutajaid tiigijääl 24. veebruaril, kui linnaosa valitsus korraldas uisulaenutuse ning pakkus iseseisvuspäeva puhul kuuma teed ja pirukaid. Otse Snelli tiigil sai ka suurelt ekraanilt jälgida Vabariigi Presidendi aastapäevakõnet ja nautida ilutulestikku.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.