"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Tervishoiu Kõrgkool avab huvilistele uksed (0)
13. märts 2018
ttk.ee

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli uksed on homme kell 10-13 avatud kõigile huvilistele nii Tallinna õppehoones kui Kohtla-Järve struktuuriüksuses.

Huvilised on oodatud tutvuma nii kõrgkooli kaasaegsete õppeklasside ja -laboratooriumitega kui osalema avatud loengutes ja praktikumides. Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli lahtiste uste päeval avavad huvilistele oma uksed kõrgkooli õenduse õppetool, meditsiinitehnilise hariduse keskus, tervisehariduse keskus ja kutseõppe osakond. Osaleda saab nii avatud loengutes, praktikumides ja töötubades kui ühineda ringkäikudega kõrgkooli raamatukogus, simulatsioonikeskuses ja erinevates õppelaboratooriumites.

“Lahtiste uste päevale järgneval nädalal, 19.-23. märtsil on kõik huvilised oodatud osalema ka kõrgkooli üliõpilas- ja õpilasesinduse poolt läbiviidavale tudengivarjunädalale. Tudengivarjunädala raames saavad soovijad meie tudengitega loengutes ja seminarides kaasas käia, et huvipakkuva eriala kohta rohkem teavet koguda,” ütles kõrgkooli vastuvõtuspetsialist Grete Sõõru.

Lahtiste uste päevale ja tudengivarjunädalale on oodatud huvilised igas vanuses – lisaks gümnaasiumiõpilastele ka inimesed, kes mõtlevad eriala- ja elukutsevahetusele.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis saab õppida rakenduskõrgharidusõppes õe, õe eriala koolituse, ämmaemanda, optometristi, farmatseudi, hambatehniku, tervisedenduse ja tegevusterapeudi õppekavadel. Kutseõppes hooldustöötaja, lapsehoidja, erakorralise meditsiini tehniku, abivahendispetsialisti, sterilisatsioonitehniku ja tegevusjuhendaja õppekavadel.

Lahtiste uste päeva kavaga saab tutvuda ja tudengivarjunädalale end osalejana kirja panna Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli kodulehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.