"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tartus sattus avariisse alarmsõitu teinud politseiauto (0)
17. märts 2018
Scanpix

Tartu kesklinnas reede hommikul avariisse sattunud politseiauto oli alarmsõidul, vedades agressiivset ja purjus kodanikku.

Õnnetus juhtus kell 9.33 Tartus Turu ja Riia tänava ristmikul, kus 39-aastane mees sõitis Audi A6-ga otsa politseivärvides Škoda Superbile, mida juhtis 37-aastane politseinik, teatas siseministeerium BNS-ile. Politse-Škoda tegi operatiivsõitu ning sellel töötasid nii vilkurid kui ka sireen. Auto tagaistmel viibis aga agressiivselt käituv purjus kinnipeetu.

Õnneks piirdus vahejuhtum vaid plekimõlkimisega ja vahejuhtumis keegi vigastusi ei saanud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.