"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Vaata, kes käisid aasta suurimal trennipeol (0)
19. märts 2018
Karilin Engelbrecht

"Igal aastal järjest kasvava osalejate arvu ja sadade tulihingeliste fännidega Nike Training Day’st on saanud kogu Baltikumi suurim ja ülevaatlikum uusi treeningsuundasid tutvustav suursündmus," selgitas MyFitnessi treener Kristi Roosimägi.

Vaata galeriid (95)

Tänavu osutus Roosimägi sõnul üheks populaarsemaks treeninguks Studio X, kus osalejad treenivad selleks spetsiaalselt loodud hämaras ruumis. “Võib öelda, et selles ruumis saab küll inimvõimed korralikult proovile panna, sest oleme seal kokku pannud nii sooritust võimendava interjööri, motiveeriva muusika kui ka spetsaalse valguse,” selgitas Roosimägi ning lisas, et ka igapäevaselt eelistavad spordiklubide külastajad järjest enam selliseid treeninguid, mis annavad maksimaalse tulemuse. 

Spordiklubideketi MyFitness kümne tegevusaasta jooksul on peetud viis Nike Traing Day’d. 2008. aastal tegevust alustanud MyFitnessil on täna 18 klubi Eestis ja 11 klubi Lätis, millel on kokku üle 50 000 liikme ning mida külastatakse aastas üle 2,5 miljoni korra. MyFitnessi meeskonnas töötab ligi 500 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.