"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Musumäel võetakse kevad pidulikult vastu (1)
19. märts 2018
Scanpix

Tallinnas võetakse kevad traditsiooniliselt pidulikult vastu Musumäel koorilaulu ja pillihelide saatel. Kevad saabub teisipäeval, 20. märtsil kell 18.15.

Musumäel tervitavad kevadet tervitavad linnapea Taavi Aas, Tallinna Tehnikaülikooli koorid, segakoor Noorus, Politsei-ja Piirivalveorkester ning Toivo ja Toomas Luhats karjasepasunatel ning kell 18.30 saadetakse koos ansambliga “Igihaljas Seitse” ja Flameousi Tulegrupiga looja esimene kevadpäike.

Lisaks pidulikule koosviibimisele Musumäel mahub kevade alguse päeva muidki temaatilisi ettevõtmisi, mis algavad täpselt kevade saabumisele eelnevail veerandtundidel ja järgneval veerandtunnil.

Tallinna Botaanikaaia Palmimaja juures võtab Urmas Laansoo kell 13.15 vaatluse alla kevadekuulutused taimeriigis; kell 14.15 annab Haabneeme Kooli näitering Kodulinna Majas (Gümnaasiumi tn 3) etenduse “Koll Kalli”; kell 15.15 saavad huvilised Asuurkeraamika Ateljees (Loewenschede torn, Kooli tn 7) torn kevade savisse sõtkuda; kell 17.15 annavad Kullo lastegaleriis (Kuninga tn 6) kontserdi Kullo noored pianistid ja kitarristid.

Päeva lõpul kell 19.15 ootab Kodulinna Maja kõiki rõõmsameelseid inimesi laulma, tantsima ja pilli mängima. Kui huvilisi ja jaksu jagub võib pidu lausa hommikuni kesta!

Tiina Mägi ja Kodulinna Maja eestvõttel on ürituste sarjaga “Kevad kõnnib mööda linna” Tallinnas kevade tulekut tervitatud juba 25 aastat.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inimkonnale
24. märts 2018 03:35
Apostlite teod 10:34 Nüüd avas Peetrus oma suu ja ütles: „Tõepoolest, nüüd ma mõistan, et Jumal ei ole erapoolik, 35 vaid talle on vastuvõetav iga rahva hulgast see, kes teda kardab ja teeb õigust. 36 See on sõna, mille ta on läkitanud Iisraeli lastele, kuulutades evangeeliumi rahust Jeesuse Kristuse kaudu, kes on kõikide Issand. 37 Te teate seda, mis on sündinud algul Galileas ja siis kogu Juudamaal pärast ristimist, mida kuulutas Johannes - 38 kuidas Jeesus Naatsaretist, keda Jumal oli võidnud Püha Vaimu ja väega, käis mööda maad head tehes ja parandades kõiki kuradi poolt rõhutuid, sest Jumal oli temaga. 39 Ja meie oleme kõige selle tunnistajad, mis ta on teinud juutide maal ja Jeruusalemmas. Nemad aga hukkasid tema, riputades ta ristipuu külge. 40 Sellesama on Jumal kolmandal päeval üles äratanud ja lasknud tal saada avalikuks; 41 mitte kogu rahvale, vaid Jumala poolt ette märgitud tunnistajaile, meile, kes me oleme temaga koos söönud ja joonud pärast seda, kui ta oli üles tõusnud surnuist. 42 Ja tema on käskinud meid rahvale kuulutada ja tunnistada, et tema on Jumala poolt määratud elavate ja surnute kohtumõistja. 43 Temast tunnistavad kõik prohvetid, et igaüks, kes temasse usub, saab tema nime läbi pattude andeksandmise.”