"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna staažikaim koolidirektor lahkub ametist (0)
22. märts 2018
Scanpix

Tallinna staažikaim koolidirektor, Merivälja kooli juhtiv Kaja Laanmäe lahkub aprilli keskpaigas ametist. "Direktori ametist lahkumine ei tähenda kooli lõppu, vaid annab võimaluse uueks lähenemiseks," sõnas Pirita linnaosa vanem Alina Tubli.

Kaja Laanmäe on Merivälja kooli juhtinud alates 1980. aasta juulist.

Laanmäe lahkub ametist omal soovil. Tallinna haridusala juhtiv abilinnapea Vadim Belobrovtsev tänab Kaja Laanmäed koostöö ja panuse eest haridusellu.

“Merivälja Kooli hoolekogu liikmena olen teadlik kooliga seotud murekohtadest. Siiski, nüüd on kõige olulisem keskenduda uue direktori leidmisele, keskenduda tulevikule. Tuleb leida lahendus kommunikatsiooniprobleemidele ning taastada lapsevanemate ja kooli juhtkonna usalduslik ja konstruktiivne koostöö. Usun ja loodan, et peagi võime Merivälja Koolist lugeda ajakirjanduses vaid positiivses võtmes,” ütles Pirita linnaosa vanem Alina Tubli. 

Linnaosa vanem meenutas, et 2016. aastal lahkus ametist toonane Pirita Majandusgümnaasiumi direktor. “Ligikaudu poolteist aastat tagasi alustas Toomas Pikhof tööd Pirita Majandusgümnaasiumi direktorina. Tema juhtimise ajal on kool kõvasti mainet parandanud, avanud uue õppesuuna ja töötab järjepidevalt uute lahenduste kallal. Uue juhi tulemine annab alati võimaluse näha olukorda teisest valgusest ning sisse viia kauaoodatud ja vajatud uuendused,” lisas Tubli. 

 

 

Tallinna Haridusamet kuulutab lähiajal välja konkursi Merivälja Koolile uue direktori leidmiseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.