"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Boko Harami käest pääsenud Nigeeria koolitüdrukud jõudsid koju (1)
25. märts 2018
Scanpix

Nigeeria koolitüdrukud, kelle 19. veebruaril röövis äärmusrühmitus Boko Haram ja kes sel nädalal vabastati, said täna taas oma perekondadega kokku.

105 tüdrukut saabus Nigeeria armee eskorditud viie bussiga Yobe osariiki Dapchisse, kus neid perekonnad vastu võtsid. Vabastatud tüdrukud viibisid enne seda kolm päeva pealinnas Abujas, vahendas BNS.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inimkonnale
26. märts 2018 06:07
Peetruse esimene kiri 4:14 Õndsad olete teie, kui teid teotatakse Kristuse nime pärast, sest siis hingab teie peal kirkuse Vaim, Jumala Vaim. 15 Ärgu aga keegi teie seast kannatagu mõrtsukana või vargana või kurjategijana või teiste ellu sekkujana! 16 Aga kes kannatab kristlasena, ärgu häbenegu, vaid andku Jumalale au selle nimega! 17 Sest käes on aeg kohtumõistmisel alata Jumala kojast; aga kui esmalt meist, missugune lõpp ootab siis neid, kes ei võta kuulda Jumala evangeeliumi? 18 Ja kui juba õige pääseb vaevu, kuhu siis satub jumalakartmatu ja patune? 19 Sellepärast ka need, kes kannatavad Jumala tahtmise järgi, usaldagu oma hinged head tehes tema, ustava Looja hoolde.