"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Loomaaiast on saamas tõeline loomalasteaed (0)
08. aprill 2018
Inari Leiman

Järjestikku on pojad saanud näiteks Kihnu lambad, Põhja-Aafrika lakklambad, kaamelid ja takiinid, kodukakkudelgi on pesas kaks muna.

Aprilli esimene nädal pakkus nii talvetuisku kui ka kevadehingust ja tegi loomapoegade sündimise otsa lahti. 2. aprilli lumetuisuööl sündis laste loomaaia kihnu lambal Kiltil kaks musta karva jäärapoissi, kes said nimeks Kräsuli ja Krassi. Põhja-Aafrika päritolu ohustatud lakklammaste karjas on ilmavalgust näinud juba viis tallekest. Teisipäeval sündis esimene kaamelipoeg, kolmapäeval poegis Himaalaja kõrgmägede asukas takiin. Kesknädalal märgati hiid-merikotkaste kaameraga varustatud pesas teist muna. Samal päeval sai esimese munaga maha noor raisakotkaste paar. Kodukakkudel on pesas kaks muna, munemisega alustasid ka valgekõht-faasanid. Troopikamaja jõeraide väljapaneku kaldataimestikku lasti lendlema suur sinakas Morpho-liblikas.

Neljapäeval saabunud soojus lubas õueaedikutesse loomaaia õnnekured ja argusfaasanid. Kassikakud laulavad, kurameerivad ja toidavad teineteist hellalt. Pärale jõudnud häälekad naerukajakad seiravad hämmeldunult veel jääkaane all olevaid linnutiike. Märtsi keskel paksunahaliste maja ekspositsiooni kolinud hulginisa-rottide perre sündis kuu viimasel kolmapäeval üheksa poega, kes aga mõnda aega veel pesas peidus on.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.