"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vene kultuuri linnafestival 100Ѣ FEST tutvustab noortalente (0)
12. aprill 2018
Scanpix

Vene Kultuurikeskuse galeriis (Mere puiestee 5) avatakse sel pühapäeval, 15. aprillil kella 15.00 noorte kunstnike näitus "Kasvupunktid", mis jääb avatuks kuni 22. aprillini.

Näituse külastajad saavad teada, kuidas elavad noored Tallinna kunstnikud, mis neid innustab, millised takistused neid ees ootavad oma loomingulisel teel.  

Näitusel saab näha juba tuttavate kunstnike töid, nii on osalejate seas näiteks Eesti Kunstnike Liidu liige, graafik Pavel Semjonov kui ka meremaalija Sergei Lim. Lisaks osalevad näitusel Eva Eller, Marika Kattai, Anna Mikitjuk, Jana Pokotilo, Natalja Leis, Denis Beljajev, Aleksandr Tsvetkov, Eva-Maria Mirzojeva, Natalia Tsarinnaja, Polina Ljaševa, Polina Slepova, Jekaterina Osadtšaja, Julia Gruba, Anetta Kevish, Aleksandra Jefimova, Irina Danilova, Art Studio Gallox ning loovarengu kool “Bjarte”.

 

Festivali kavaga saab tutvuda Facebookis: https://www.facebook.com/100jatfest/.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.