"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Heakorrakuu toob aprillis maaema päeva ja ohtlike jäätmete kogumise (1)
16. aprill 2018
Scanpix/ pilt on illustreeriv

Aprillis on kavas hea-korrakuu esimesed talgud, mis toimuvad Kristiines, kõikides linnaosades saab ära anda näiteks akusid, vana õli ja kemikaale.

Heakorrakuu raames on 20. aprillil kavas maaema päev, sel puhul istutavad lasteaialapsed alushariduse 100. aastapäeva auks  loomaaeda sada puud.

23. aprillist 13. maini osaleb viis lasteaeda jäätmeteemalises projektis. Aprilli lõpus toimub lasteaedades jäätmeteemaline tund, kus Prügihunt räägib prügi sattumisest merre. Mai alguses toimuvad õpperetk mõne veekogu äärde ja koristustalgud.

27. aprillil on heakorrakuu avatalgud Kristiines, linna töötajate talgud toimuvad Tondimõisa ehk endises Dunteni pargis (Nõmme tee 107).

30. aprillil on Kristiine kevadtalgud Sõjakooli pargis.

28. ja 29. aprillil, 5. ja 6. mail on linnaosades kavas ohtlike jäätmete kogumisringid, kus saab ära anda akusid, patareisid, ravimeid, vanu värve, lakke, lahusteid ja liime, õli, määrdeained ja kütusefiltreid, aiandusmürke, väetiste jääke, foto- jm olmekemikaale, elavhõbedat sisaldavad jäätmeid ja vana kodutehnikat.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

inimkonnale
19. apr. 2018 05:52
Pauluse kiri galaatlastele 6:Üleskutse laitmatuks eluks 1 Vennad, kui inimest peaks ka tabatama mingilt üleastumiselt, siis teie, vaimusaanud, parandage niisugust tasase vaimuga, jälgides ennast, et te ise ei satuks kiusatusse. 2 Kandke üksteise koormaid, nõnda te täidate Kristuse seadust. 3 Sest kui keegi arvab enese midagi olevat, olemata aga midagi, see petab iseennast. 4 Aga igaüks katsugu läbi oma töö ja siis ta võib kiidelda üksi iseendas, mitte teistele, 5 sest igaühel on kanda oma koorem. 6 Aga see, keda õpetatakse sõnaga, jagagu kõike head õpetajale. 7 Ärge eksige: Jumal ei lase ennast pilgata, sest mida inimene iganes külvab, seda ta ka lõikab. 8 Kes oma lihalikule loomusele külvab, see lõikab lihalikust loomusest kaduvust, kes aga Vaimule külvab, see lõikab Vaimust igavest elu. 9 Ärgem tüdigem head tehes, küll me omal ajal ka lõikame, kui me enne ära ei nõrke! 10 Niisiis, kuni meil on veel aega, tehkem head kõikidele, eriti aga usukaaslastele!